Έχεις ερωτήσεις;

Έχουμε απαντήσεις

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ e-AutoBid

Η e-autobid είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα υπολειμματικών  αξιών που λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια στις συναλλαγές της  και διεκπεραιώνει ταχύτατα τις δημοπρασίες που τις ανατίθενται.


Οι ιδρυτές της e-AutoΒid έχουν 20ετής εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά, έχοντας κτίσει μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.


ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΕΣ & ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση να έχεις επαγγελματικό ΑΦΜ. Πάτα το κουμπί εγγραφή και συμπλήρωσε όλα τα στοιχεία σου. Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.


Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή σου κατέβασε το APP (Android ή iPhone) και θα μπορείς να μπιντάρεις εύκολα από το κινητό σου ή το tablet σου, όπως και να λαμβάνεις τις ανάλογες ενημερώσεις.


Πήγαινε στα χρήσιμα βίντεο και δες τις βασικές λειτουργίες της πλατφόρμας. Σε ένα λεπτό θα έχεις καταλάβει την λειτουργία της.


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΩΝ

Αφού ενημερωθείς ότι λάβαμε την τελική έγκριση από τον ιδιοκτήτη και την ασφαλιστική εταιρεία θα κληθείς άμεσα από εμάς για την γρήγορη παραλαβή και μεταβίβαση του οχήματος.


Η e-Autobid αναλαμβάνει την διεκπεραίωση-μεταβίβαση του οχήματος, όπως και την μεταφορά του από οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας στο χώρο του πλειοδότη, σε συνεργασία με την μεγαλύτερη οδική βοήθεια και στην καλύτερη τιμή της αγοράς.


ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ

Πατώντας το πεδίο επικοινωνία συμπλήρωσε την φόρμα επικοινωνίας και στείλε γραπτό μήνυμα ή επικοινώνησε στο τηλέφωνο της εταιρείας για τις λεπτομέρειες. Θα σου ζητηθούν σίγουρα φωτογραφίες του οχήματος και στοιχεία από την άδεια κυκλοφορίας.


ΔΕΝ ΒΡΗΚΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ?

Μην ανησυχείς! Είμαστε πάντα εδώ για να σε βοηθήσουμε.
Επικοινώνησε μαζί μας και θα χαρούμε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σου!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ