Η εταιρεία

20ετής εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά και στο χώρο του αυτοκινήτου, με μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης.

H ιστορία μας

με μια ματιά

Μετά από μακροχρόνια άριστη συνεργασία τουλάχιστον δύο δεκαετιών με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια  καινοτόμα online εταιρεία δημοπρασιών. Το όνομά μας και η παρουσία μας στον ασφαλιστικό χώρο και τον χωρο του αυτοκινητου είναι εγγύηση για τις συνεργαζόμενες εταιρείες .

Η μεγάλη εμπειρία μας από την ασφαλιστική αγορά, η βαθιά πελατοκεντρική φιλοσοφία μας, οι πάγιες αξίες μας και οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τις συνεργαζομενες εταιρείες είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρείας μας.

Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, η απόλυτη διαφάνεια στις συναλλαγές, η πραγματική αξία πώλησης των οχημάτων και η ταχύτατη διεκπεραίωση του φακέλου είναι αυτό που την χαρακτηρίζει.

Οι αξίες μας

Πάθος

Αγαπάμε με πάθος αυτό που κάνουμε.

Αυτοβελτίωση

Βελτιώνουμε διαρκώς το αντικείμενο της εργασίας μας, με στόχο την υψηλή παροχή υπηρεσιών.

Προθυμία

Βοηθάμε τους συνεργάτες μας να πετύχουν τους στόχους τους. Μοιραζόμαστε τις ιδέες μας μαζί τους για να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παρέχουμε το καλύτερο service σε αυτό που κάνουμε.

Ταπεινότητα

Κρατάμε χαμηλό ego. Αποφεύγουμε να κρίνουμε.
Εκτιμάμε αυτό που έχουμε και τα ταλέντα των ανθρώπων γύρω μας.

Διαφάνεια

Δίνουμε έμφαση στη διαφάνεια, τη διάχυση της πληροφορίας, την επικοινωνία, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη. Λειτουργούμε με ακεραιότητα.

Αποτελεσματικότητα

Συμβαδίζουμε με τις νέες τάσεις και τα νέα δεδομένα της αγοράς, συμβάλλοντας στην βελτίωση της καθημερινότητας των συναλλασσόμενών μας. Αναζητάμε λύσεις και όχι προβλήματα. Υπερβαίνουμε τις προσδοκίες όσων συνεργάζονται μαζί μας.

Αυτό-ηγεσια

Αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες. Θέτουμε υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές, αυτό-παρακινούμαστε και αυτό-πειθαρχούμε

Ικανοποίηση

των συνεργατών μας

Το στοίχημά μας είναι η ικανοποίηση των συνεργατών μας.

Επιδεικνύουμε αμεσότητα στην διεκπεραίωση του φακέλου που μας ανατίθεται από τις ασφαλιστικές εταιρείες με αποτέλεσμα ικανοποιημένους πελάτες και συνεργάτες.

Συμβάλουμε στην αύξηση κερδοφορίας των συνεργατών μας.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Το όραμά μας είναι να αποτελέσουμε σημείο αναφοράς και καινοτομίας στις online δημοπρασίες στην ασφαλιστική αγορά και στο χώρο του αυτοκινήτου.