Βράβευση για την

E-AUTOBID στα e-volution Awards 2024.

Best in Auto, Moto and Parts

Εξαιρετική διάκριση έλαβε η e-Autobid στα e-volution Awards 2024, των επιχειρηματικών βραβείων που διοργάνωσε για 13 η χρονιά η Boussias events, με στόχο να αναδείξει τα κορυφαία e-shops, e- businesses
και e-commerce agencies της χρονιάς. Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στο Grand Hyatt, παρουσία άνω των 500 στελεχών της αγοράς.

Αναμφισβητητα, αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για την e- Autobid, καθώς η κριτική επιτροπή απαρτίζεται από κορυφαίους εμπειρογνώμονες του χώρου και στελέχη που διαθέτουν σημαντική εμπειρία και γνώση. Αυτή η βράβευση επικυρώνει την υλοποίηση του οράματος της εταιρείας να αποτελέσει σημείο αναφοράς και καινοτομίας των online δημοπρασιών στον ασφαλιστικό χώρο.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από 68 καταξιωμένα στελέχη από την Ελλάδα, υπό την προεδρία του καθηγητή κ. Γεωργίου Δουκίδη, διευθυντή του εργαστηρίου ηλεκτρονικού εμπορίου ELTRUN του οικονομικού πανεπιστημίου Αθηνών. Ο καθηγητής και jury president, e-volution Awards 2024 κ. Γεώργιος Δουκίδης σημείωσε ότι << τα φετινά e-volution Awards ανέδειξαν σημαντικές τάσεις, οι οποίες καταγράφουν μια τεχνολογική και επιχειρηματική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού εμπορίου και του ηλεκτρονικού επιχειρείν στην ελληνική επιχειρηματικότητα >>.

Η e-Autobid βραβεύτηκε με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Best in Auto, Moto and Parts μόλις τέσσερις μήνες μετά την έναρξή της, για την καινοτομία/πρωτοτυπία, τις προσφερόμενες ολοκληρωμένες υπηρεσίες της, το μέγεθος πωλήσεων και την αναπτυξιακή προοπτική της.

Υλοποίηση

Η εταιρεία υλοποιήθηκε από την Noetik (web design and development) και έχει σχεδιαστεί με βάση τα τελευταία και πλέον σύγχρονα πρότυπα για την εμπειρία χρήστη (user experience) .Λειτουργεί με νέα και ανταποκρίσιμη (responsive) τεχνολογία, καθώς η πληροφορία μεταφέρεται άρτια σε όλες τις σταθερές και κινητές συσκευές και παράλληλα είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε η περιήγηση να είναι εύχρηστη , ευχάριστη και φιλική προς τον χρήστη.

Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν ειδοποιήσεις για νέες δημοπρασίες, να ελέγχουν τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες οχημάτων και φυσικά να κάνουν προσφορές για κάποιο όχημα, προκειμένου να πλειοδοτήσουν και να το αποκτήσουν. Επίσης, οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών μπορούν να παρακολουθούν την πρόοδο της δημοπρασίας σε όποιο στάδιο και εάν βρίσκεται, μέχρι και την ολοκλήρωση της σε πραγματικό χρόνο, όπως και να βλέπουν χρήσιμες αναφορές.

Τέλος εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας τόσο στην κριτική
επιτροπή όσο και σε όσους αγκάλιασαν το καινοτόμο επιχειρηματικό
μας εγχείρημα, δίνοντάς μας τη δύναμη να συνεχίσουμε παρέχοντας
ολοένα και υψηλότερες υπηρεσίες στον ασφαλιστικό χώρο.